• 1404/02/14 - 10:01
  • - تعداد بازدید: 164
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان

رییس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از بهبود شاخص‌های تولیدی گوسفندان بومی ایران خبر داد.

 

حسن خمیس آبادی به خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که تلاش‌های مستمر محققان علوم دامی، در کنار حمایت‌های معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور، منجر به بهبود شاخص‌های تولید در گوسفندان بومی ایران شده است.

وی افزود: این همکاری‌ها و تحقیقات هدفمند، افزایش راندمان تولید و بهره‌وری دام‌های بومی ایران را رقم زده است.

خمیس آبادی با اشاره به جایگاه ایران در تولیدات دامی اظهارداشت: ایران در تولید گوشت گوسفند جزو رتبه‌های برتر جهانی است که حاصل ظرفیت بالای دامپروری کشور و تأثیر مثبت برنامه‌های اصلاح نژاد و بهبود مدیریت پرورش دام است.

وی اتصریح کرد: علاوه بر گوشت گوسفند، ایران در تولید گوشت بز، عسل، شیر، گوشت طیور و تخم‌مرغ جایگاه‌های قابل‌دفاع دارد.

رییس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ادامه داد: این موقعیت، اهمیت تداوم تحقیقات علمی و سرمایه‌گذاری در حوزه دامپروری را بیش‌ازپیش نشان می‌دهد.

وی در همین حال برنامه‌های بهبود تغذیه، اصلاح نژاد، بیوتکنولوژی و مدیریت پرورش را در افزایش راندمان تولید و کیفیت محصولات دامی موثر دانست.

خمیس آبادی با اشاره به برنامه‌های آینده در زمینه بهبود تولید گوسفند در کشور گفت: برنامه‌ریزی برای اصلاح نژاد و افزایش بهره‌وری گوسفندان بومی، به‌عنوان یکی از راهبردهای کلیدی در افزایش تولید گوشت قرمز در کشور در حال اجرا است و باتوجه‌به تنوع نژادهای گوسفند در کشور این فرصت فراهم شده که در مناطق مختلف کشور با تنوع دام‌ها با ظرفیت‌های متفاوت با افزایش وزن روزانه‌ای با تنوع 130 گرم در نژادهای سبک و  بیش از300 گرم در روز در برخی نژادهای سنگین‌وزن مثل نژاد سنجابی داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه این تلاش‌ها، شاهد رشد سرمایه‌گذاری در پرورش دام سبک و ارتقای بیشتر جایگاه ایران در تولیدات دامی جهانی باشیم
  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 198212
کلمات کلیدی
فرحناز هاشمی خبرنگار
خبرنگار

فرحناز هاشمی خبرنگار